Jobbe hos oss

Hos Nobina er det mange interessante jobber og store muligheter for læring og utvikling; fra grunnleggende kursing for førere til videreutdanning for å kunne ta nye roller og mer ansvar. Her kan du være med og gjøre en forskjell for en bærekraftig fremtid ved å jobbe med kollektivtransport som øker mobiliteten, reduserer miljøpåvirkningen og sparer samfunnskostnader. I tillegg får du kollegaer fra alle verdenshjørner, med ulik bakgrunn og erfaringer.

Nobina som arbeidsgiver

Nobina er Nordens største kollektivtrafikkselskap med omlag 12,000 ansatte, som hver og en er en viktig del av hverdagen for millioner av mennesker. De kjører bussene våre, jobber i verkstedene våre, på kontorer, leder trafikkstyring eller jobber med å utvikle fremtidens smarte trafikkløsninger. Siden vi trenger mange og talentfulle ansatte, fra bussjåfører til ingeniører, streber vi etter å være en attraktiv arbeidsgiver med gode betingelser, og en arbeidsplass der alle trives og har det bra. Vår ambisjon er å være en arbeidsplass som tar imot forskjeller og utnytter alle ansattes ferdigheter, engasjement og muligheter.

 

FIA er en nettportal som alle våre førere har tilgang til. Via FIA får de tilgang til informasjon om sine skift, nyheter og muligheten for direkte kommunikasjon med depotet. Logg inn på FIA

Ledige stillinger

Vi er alltid interesserte i mennesker som vil være med og gjøre en forskjell i et voksende selskap som alltid er på farten. Velkommen til å forflytte samfunnet med oss!

Dersom det ikke er noen ledig jobb som passer for deg akkurat nå, kan du klikke her for å abonnere på våre ledige stillinger.

Våre verdier

Vi respekterer hverandre

Vi beskytter alles likeverd og behandler hverandre med vennlighet og omtanke. Sammen skaper vi et trygt og kreativt arbeidsklima. Vi reagerer og sier fra hvis vi ser mangel på respekt for kunder, hverandre og selskapet.

 

Vi bryr oss

Vi er engasjerte, lydhøre og bryr oss om hverandre. Vi tar aktivt ansvar for miljø, samfunn, sikkerhet og sikkerhet. Vi oppmuntrer helse og personlig utvikling.

 

Vi tar ansvar

Vårt arbeid og ledelse er preget av ansvar, tillit og deltakelse. Vi tar ansvar for å lede både oss selv og våre ansatte. Vi tar ansvar for vår egen utvikling og for å være gode forbilder. Vi motiverer ved å invitere til deltakelse, være åpen og vise tillit.

 

Vår suksess skaper et bedre samfunn i form av økt mobilitet, redusert miljøbelastning og lavere samfunnsomkostninger

Copyright Nobina 2023