Nobina Lillestrøm

Kontrakten med Ruter innebærer 22 elektriske leddbusser, mens øvrige 119 busser går på fornybar biodiesel. Driftsområdet Lillestrøm har ca. 500 ansatte, hvor Leiraveien er hovedanlegget med trafikkledelse, administrasjon/ledelse, vaskehall og verksted.

Nobina er stolt av tilliten vi fikk ved tildeling av kollektivtrafikken for Ruteområde 2; Lillestrøm, Sørum og Fet. Sommeren 2019 ble altså 141 nye busser satt i trafikk. Disse vedlikeholdes ved vårt eget verksted på anlegget i Leiraveien. Verkstedet er godkjent for PKK og for kontroll av fartsskrivere, og her vedlikeholdes både busser fra eget trafikkområde, samt i noen tilfeller også fra andre trafikkområder. Dette innebærer at verkstedet server nesten 300 busser av flere ulike merker, bl.a. Setra (Mercedes), Scania, Volvo og BYD.

Verkstedleder Kjersti Stokke forteller: «Vi er et team med 15 dyktige og engasjerte medarbeidere, inkludert 1 lærling. Hver dag jobber vi for at bussene våre skal være velholdte og velfungerende, noe som er en forutsetning for at våre kunder skal kunne reise med oss på en sikker og behagelig måte. I vårt verksted arbeider vi selvstendig med oppgavene, men som en del av et team hvor ulike roller og ansvarsoppgaver er fordelt. Vi har bl.a. egne mekanikere, IT-teknikere for buss, dekkansvarlig, platearbeidere og lageransvarlig. I tillegg har vi ressurser for oppfølging mot bussprodusentene. Det er en uformell tone hos oss hvor alle blir sett og hørt og har stor grad av påvirkning på egen arbeidshverdag. Vi legger vekt på å etterleve Nobina sine verdier i alt vi gjør: Vi tar ansvar. Vi respekterer hverandre. Vi bryr oss.»

Kontaktinformasjon
Nobina Lillestrøm
Leiraveien 12
Telefon 400 04 750
E-post: office@nobina.no
Driftssjef: Vidar Borgersen

Copyright Nobina 2023