1. Nobina Norge /
  2. Om Nobina /
  3. Nobina AS

Nobina AS

Nobina AS utfører kollektivtrafikk med buss i tillegg til skolekjøring, buss for tog og andre busstjenester i Norge. Vi har årlig rundt 44 millioner påstigende kunder.

I Norge har Nobina AS om lag 1400 medarbeidere som bidrar til å levere service, trygghet og en enklere hverdagsreise for våre kunder. Hos oss finner du ansatte med bakgrunn fra mange ulike land og som bidrar til et spennende, flerkulturelt miljø. Fokus på mangfold og inkludering er en del av hverdagen. Vi tror at vår samlede erfaring er viktig; for oss som jobber her, for samfunnet og for at vi alle skal kunne vokse og utvikle oss. Slik kommer vi også nærmere vår visjon - Alle ønsker å reise med oss!

Strategisk plassert i tredje etasje på Oslo Bussterminal ligger hovedkontoret til Nobina i Norge. Her finner man ansatte som jobber i ulike støttefunksjoner til driftsområdene. I tillegg til HR, lønn og regnskap, jobber trafikkplanleggere og teknisk avdeling her. Vi har også en markedsavdeling, anbudsavdeling og spesialister innenfor HMS og elbuss.

Copyright Nobina 2024