1. Nobina Norge /
  2. Nyheter /
  3. Tonje Wikstrøm Frislid ny adm.dir. for Nobina...

Tonje Wikstrøm Frislid ny adm.dir. for Nobina Norge

Tonje Wikstrøm Frislid har blitt utnevnt til ny administrerende direktør for Nobina Norge og medlem av Nobinas konsernledelse. Hennes seneste rolle var CEO i det norske flyselskapet Flyr.

Tonje har lang erfaring fra flere ulike lederstillinger i flybransjen. Hun har også erfaring fra kollektivtrafikk, der hun har hatt rollen som driftsdirektør for en konkurrent til Nobina.

«Det er med stor glede vi i dag har utnevnt Tonje til ny administrerende direktør for Nobina Norge, der hun vil erstatte Jan Volsdal. Tonje har alle kvalifikasjonene vi leter etter, og vi er derfor overbevist om at Tonje, sammen med ledergruppen og dyktige medarbeidere, kommer til å løfte Nobina Norge opp til neste nivå,» sier Henrik Dagnäs, konsernsjef i Nobina.

«Jeg ser virkelig frem til å begynne i Nobina og, sammen med mine engasjerte kolleger, lede og utvikle både Nobina Norge som selskap og kollektivtrafikken generelt. Jeg har fått et svært godt inntrykk av menneskene jeg har møtt hos Nobina, og jeg vet at jeg tar over et selskap som er bygget på solid grunn», sier Tonje Wikstrøm Frislid.

Tonje tiltrer sin nye stilling som administrerende direktør for Nobina Norge den 14. august. Samtidig som Tonje begynner i sin nye rolle, blir nåværende markedsdirektør Karine Nordseth forfremmet til viseadministrerende direktør og markedsdirektør for Nobina Norge.

«Nobina Norge får en sterk ledelse i Tonje og Karine, to svært kompetente og motiverte personer med sunne verdier og høye ambisjoner», sier Henrik Dagnäs. 

Hvis du ønsker ytterligere informasjon, kan du kontakte:

David Erixon, kommunikasjonssjef
david.erixon@nobina.se   +46 72 967 02 84

Om Nobina

Vi er Nobina. Med 13 000 medarbeidere i fire land er vi Nordens største selskap innen kollektivtrafikk. Hver dag året rundt velger én million mennesker å reise mer bærekraftig med oss. Fra nord til sør, i byene eller på landet. Til neste holdeplass eller helt hjem. Sammen med våre reisende og oppdragsgivere er vi store nok til faktisk å utgjøre en forskjell. Fra en hyggelig velkomst og behagelig bussreise, til ny smart teknikk som bidrar til flere fossilfrie reiser. En unik mulighet til å bidra til endring.

Konsernet er etablert i Sverige, Norge, Danmark og Finland og hadde i 2021/2022 en omsetning på nesten 13 milliarder svenske kroner. På det svenske og danske markedet tilbyr Nobina også omsorgsreiser under varemerkene Samtrans Gøteborgs Buss, Telepass og Ørslev.

Sammen holder vi samfunnet i gang, hver dag.

Copyright Nobina 2024