1. Nobina Norge /
  2. Nyheter /
  3. Go-Ahead og Nobina fornyer avtale

Nobina får fornyet avtalen med Go-Ahead om planlagt og uplanlagt erstatningstrafikk for tog

I en ny avtale gir Go-Ahead fornyet tillit til Nobina med ansvar for all planlagt og uplanlagt erstatningstrafikk for Sørtoget, Jærbanen og Arendalsbanen. Avtalen omfatter en femtedel av den totale togproduksjonen i Norge og gjennom et tett samarbeid mellom Nobina og Go-Ahead skaper vi gode forutsetninger for raske løsninger med kunden i fokus.

Nobina har siden 2019 hatt ansvaret for erstatningstrafikk i området som strekker seg fra Oslo til Kristiansand og videre til Stavanger. Gjennom proaktivt arbeid har Nobina tydelig fokus på løsninger som gir forutsetninger for å være raskt på plass og gi tydelig og korrekt informasjon til kundene.

− Vi er glade for å få fortsette vårt samarbeid med Go-Ahead. Vi jobber i tett dialog for å sammen kunne gi våre kunder korrekt informasjon som er viktig for reisen. Det minsker stress og gjør at kunden, tross driftsavvik, vil kunne føle en trygghet på sin videre reise, sier Jan Volsdal, administrerende direktør i Nobina Norge.

Avtalen for både planlagt og ikke planlagt erstatningstrafikk fortsetter i fire år med mulighet for forlengelse i to år.

Copyright Nobina 2024